Pages

agoda.com INT Lazada MY

Apa ada pada Kuching, Sarawak??

Alhamdulillah dah selamat menjejakkan kaki ke Bumi Kenyalang, Sarawak. Aku ke sini pun sebab meeting. Tp xpasti ada ke masa nak jalan-jalan di sekitar bandar Sarawak. Apa yang ada ek. Apa yang aku nampak dari 'atas' td, yang aku nampak sungai2 yang banyak berselerakan dan yang paling mencuri perhatian tentunya Sg. Rejang. Rupanya panjang dan lebar. Macam Anaconda dengan ular daun bezanya. 

So, aku check in di Hotel Supreme, salah satu hotel bajet disini. Kira okla jugak untuk bermalam dan tukar baju. Harganya RM 85 semalam. Cuma yang masalahnya lokasinya agak jauh dari Sawarak Waterfront yang popular tu. Jika berkesempatan mmg aku nak tgk tempat tu. Aku akan updatekan entri Sarawak Waterfront. Apa yang ada disitu. OK. GTG

4 comments:

  1. bestnya.. smbil menyelam minum air la katakan..hehe.. nak tngok juga waterfront yg popular dkt srawak tu.. mst mcm view dkt lake2 yg ada di china kan.. :)

    ReplyDelete
  2. hehe. tengah buat asaimen. tapi bole ja skip kejap2. haha :D

    ReplyDelete