Pages

agoda.com INT Lazada MY

Santai hujung minggu yang lalu

Aktiviti wajib bersama keluarga adalah bersantai bersama-sama. Maksud santai disini berbagai-bagai. Maksud santai buat isteri ialah facial treatment, shopping dan good food. Maksud santai bagi aku pula tido, basuh baju, tgk bola, tgk bola lagi dan tgk bola lagi lagi dan lagi. hahaha.
2 org yg sgt penting dalam hidup aku
So, bila masa nak lakukan aktiviti bersama? Waktu petangla biasanya, bawak Aliya Nuha jalan-jalan sekitar Lumut, have a nice ABC with good panaromic view laut di Lumut. Bagi Aliya main buaian dan buaian lagi, buaian lagi lagi dan lagi sampai budak kat sebelah menunggu giliran sampai nak menitik air mata. Hish Aliya ni, suka sgt dengan buaian. ho ho ho
eh eh nak wat ape tu?
I want back my buai!!!! Grrrrr
Hoorey, senyum lebar lepas ayah janji nak main buai
So, that is my simple time wasting way in the weekend. How about you?

No comments:

Post a Comment