Pages

agoda.com INT Lazada MY

Kerana Pamela Anderson dan Megan Foxx

Ada satu keistimewaan menjadi Nuffnanger jika bersama syarikat pengiklan Nuffnang. Peraduan yang dianjurkan amat mudah untuk disertai dan peluang memenanginya juga tinggi. Jika kena caranya, mungkin tuah menjadi milik anda. Part yang aku paling suka adalah contest  tiket wayang yang boleh diperolehi secara percuma dengan hanya hasilkan komen yang paling kreatif. Pagi tadi, aku lihat jemputan untuk menonton filem animasi Paranorman di GSC 1 Utama menjadi milik aku. Nak tahu macam mana boleh dapat?
How to win:
1. Leave a creative comment below by 
giving your wittiest speech to a very hungry zombie on the verge of swallowing you whole! Use your skills of persuasion & wit to avoid being zombie meal. For example, one of our Nuffies just suggested telling the zombie she has no brains! :D
2. Include your Blog URL in the comment and then you’re done.
3. 
50 most creative comments will walk away with a pair of invites to the Nuffnang Premiere Screening of ParaNorman!
4. Deadline for submission is 
9th August 2012 . First batch of invites will be sent out later that day.

Nak tahu apa komen aku?? Ini dia... aku belasah je pun. Tak sangka terpilih.

So, dipendekkan cerita, dapatlah jemputan menonton tayangan perdana filem animasi ini nanti. Dah banyak kali juga dapat jemputan dari Nuffnang sebenarnya, cuma dulu aku tinggal di Manjung dan jauh dari KL. So, agak sukar nak turun just semata-mata nak tgk wayang free. Aku pun tak pasti yang ini boleh tgk ke tidak. Tgk la macam mana nanti. Tapi my point is memang senang nak dapat hadiah daripada Nuffnang ini. Terima kasih. Itu je untuk kali ini.

Nak g ke tidak ye?

No comments:

Post a Comment