Pages

agoda.com INT Lazada MY

Bila la agaknya nak masak makanan sendiri

Agaknya dah lama jugak tak memegang sudip, senduk, dan yang seangkatan dengannya. Rutin harian selepas kerja adalah beli makanan untuk diner. Ala carte la katakan. Biasalah. Memang alasan yang paling popular adalah tiada masa dan penat. Tapi dulu waktu di Seri Manjung at least ada la sekali dalam seminggu masak makanan sendiri. Argh!!! Cepat-cepatlah settle down di sini.

6 comments:

  1. Kalau dah start masak sendiri tu, sudi-sudi lah hantarkan sikit ke precint 8..hohoho

    ReplyDelete
  2. dah dekat sikit ni, nanti masak banyak2 n boleh makan ramai2...heeeee

    ReplyDelete
  3. wow besarnya lobster tu, tentu sedap~

    ReplyDelete
  4. Sekarang saya dah ada isteri. isteri je selalu masak. saya ada masak gak kadang2. hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  5. Biasalah kadang-kadang gian nak masak, tapi ada time rasa malas jugak

    ReplyDelete