Pages

agoda.com INT Lazada MY

Go for nature!!



Masa untuk menghargai keindahan alam semula jadi dengan berbasikal atau ber'mountain-bike'. Dah lama tak buat aktiviti ni lepas join PUAC 2012 tempoh hari. Selepas terbaca entri mamat INI yang akan join larian MPIB Run 2013 tahun depan terus aku daftarkan diri juga untuk meramaikan majlis. Bak kata orang, mengimarahkan memeriahkan event ini. Cuma disebabkan aku ada INI, INI, dan INI, maka aku juga akan join Tampin Nature MTB Ride yang akan diadakan pada 7 Oktober 2012. Huh, ada sebulan je lagi nak kasi fit ngan setting Giant aku. Next week seminggu burn sebab ke Bali, Indonesia. So, maknannya the next week dah kena start jogging dan cycling. Ayuh!!! Gambate Kudasai!!

1 comment:

  1. mencabar sangatlah, sejauh 40km, tak larat rasanya

    ReplyDelete