Pages

agoda.com INT Lazada MY

Semuanya mudah dengan perisian blogger untuk android




Dulu waktu dengan handphone lama terasa agak sukar nak post entri. Yerla setiap kali nak kena buka laptop dan sebagainya. Sekarang bila dah pakai android baru terasa betapa senangnya nak update blog. Even ketika dalam flight. Dulu waktu tak tahu ada perisian ni, masih xdapat fully maximise smartphone yang ada. Masih tetap kena buka laptop. Baru aku tahu satu lagi rahsia kenapa blogger eyriqazz boleh update entrinya setiap masa. Hmmm... Kenapa la aku tak ada smartphone ni lagi awal. Hehehe. Salah diri sendiri jugak. Macam aku cakap dulu, at one point aku mesti akan ganti phone sony ericsson aku tu. Dan masa tu ialah sekarang. Hopefully lepas2 ni bolehlah aku update entri di blog ini sekerap mungkin. Asal ada wifi yang free boleh aku post. Tapi bila xde, bole draf and tunggu masa nak edit sahaja. Memang jimatkan masa macam ni.

No comments:

Post a Comment