Pages

agoda.com INT Lazada MY

Horey!! Bonus Berganda

Semalam kakitangan kerajaan beratur panjang di mesin-mesin ATM untuk mengeluarkan duit.  Almaklumlah, duit gaji beserta bonus telah dikreditkan ke akaun mereka. Tidak terkecuali aku dan wife.  Tapi yang lebih menggembirakan adalah prospek tenant aku untuk rumah di Seri Manjung telah memasukkan duit 'bonus' tambahan ke dalam akaun isteri. Lega.

Akhirnya, rumah di Seri Manjung akan ada yang menjaganya.  Sekuriti deposit untuk rumah tersebut adalah 2 bulan sewa di tambah dengan 1 bulan sewa semasa dan deposit utiliti.  Alhamdulillah, segala perancangan benar-benar dikabulkan.  Tahniah kepada isteriku yang juga telah berubah menjadi landlord. he3x


 

1 comment:

  1. BAGAIMANA kalau uols nak JADI AHLI SHAKLEE?
    Ada 2 cara paling mudah untuk menjadi ahli:-

    1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

    ATAU

    2) Buat pembelian sebanyak 200 point UV (Unit Value), atau lebih kurang RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM75) dan juga CASH BONUS (bernilai RM20+).

    Mudahkan jadi ahli shaklee.. Lebih mudah ajar anak ABC..hehehe..

    Hanya daftar, guna produk, kumpul uv dan bila anda dapat kumpul uv yg cukup dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Syok tak? Makan sendiri  pun dah boleh dapat bonus...

    Biasanya bonus tu yg anda dapat..berbaloi lah ngn vitamin yg anda beli..siapa nak bg kan..


    KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

    1) Boleh beli produk Shaklee pada harga ahli. (20% less than retail price)

    2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%.

    3) Dimasukkan ke GROUP TEAM untuk testimoni dan maklumat produk..

    4) Hanya SPECIAL GROUP kami yang akan mendedahkan Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan Shaklee ini..pelbagai rahsia untuk berjaya..


    Untuk keahlian layari :

    www.jutawanshaklee.biz


    Penghantaran 2-3 hari.seluruh penang, kedah, perlis n semenanjung malaysia shj.

    Tempahan awal untuk elak kesulitan.


    Sms/whatapp/tel:

    0195180003

    ReplyDelete