Pages

agoda.com INT Lazada MY

Listing below market property

Ntah xde dari mana datangnya, takde angin takde ribut, satu email menjengah peti inbox aku yang isi kandungannya antara lain menawarkan aku peluang untuk membeli unit-unit kondo dan apartmen below market value.  Aku tak pasti macam mana Mr. Chua ni dapat email aku, dan adakah ianya betul-betul genuine.
Fuh, setakat nak bayar 10% deposit tu aku ada la.

Nak kena tanya Abangensem.com dulu kot. hehe

p/s: Aku boleh bayar 10% deposit tu, tapi ada ke bank yang boleh bagi anggota tentera loan rumah?? Mcm agak susah. Baru je meminjam dari Bank Islam untuk property kelima haritu. Isk, susahnya nak resist tawaran ni.

No comments:

Post a Comment