Pages

agoda.com INT Lazada MY

(Menang) Terima kasih!

Salam,

Seperti biasa blog abangensem.com dan beberapa blog lain memang menjadi 'makanan' aku hari-hari.  Mesti jengah aktiviti diorang.  Sebab diorang juga nanti yang tolong aku berikan idea secara tidak langsung.

Adalah satu contest ni yang telah dianjurkan oleh brader NI. Senang je pun, hanya reka dialog. Pemenang akan dipelawa dan dibelanja makan malam di hotel katanya.   Tapi tak pastila bila, so, sebagai salah seorang yang selalu komen di blog dia, aku just komen berbentuk dialog seperti yang diminta. Hasilnya..terpilih sudah untuk memenanginya.  Jika masa yang dijanjikan tidak clash dengan aktiviti aku, memang aku boleh consider pergi.  Jika tidak, tak mengapa. Apa-apapun, terima kasih AE.  Pengumuman contest ini adalah di SINI.


4 comments:

  1. Alhamdulillah..sebenarnya networking yg penting tu. Bukan harap sgt belanja makan tuh

    ReplyDelete
  2. Hehe...kelakar la komen tu..patutla boleh menang..tahniah

    ReplyDelete