Pages

agoda.com INT TinyDeal INT Aliexpress INT TinyDeal INT Booking.com INT Lazada MY

Projek T-Shirt Denaihati - Membeli sambil beramal

Salam untuk semua,

Teruja bila membaca entri tentang projek t-shirt denaihati network ini.  First time baca terus berminat nak turut serta.  Terasa macam inilah peluang yang terbaik untuk terlibat dalam aktiviti amal anjuran tim Denaihati.  Disamping itu pula, boleh dapat T-shirt yang designnya sangat superb.  Paling best boleh promote link blog sekali.  Apa lagi,  terus bayar dan dapat sudah tempah satu slot untuk diletakkan URL blog ini.
Kredit to Denaihati.com
Hopefully,  ramai yang akan kenal dengan blog untuk semua yang tak seberapa ini.  Harganya cuma RM150 + dapat T-shirt sekali.  So, jangan tunggu lagi kawan-kawan. Tempah segera sebelum kuota 20 URL tu habis ditempah.  Dari recce yang aku buat, macam ada lagi 6 kekosongan.  Peluang yang terhidang jangan dibiarkan. Semoga bermanfaat.

5 comments:

  1. Lepas ni terkenal la blog ni ye. Hehe

    ReplyDelete
  2. Ahaks..entah iya entah tidak. kita tunggu jerla nanti

    ReplyDelete
  3. kalau ada duit lebih mmg bagus join. 2 in 1 package ni :)

    ReplyDelete
  4. Kalau ada duit lebih hari tu dah lama url pondok kecil terpampar dekat baju nih..hehe..cantik baju dia kan?

    ReplyDelete
  5. Yup..memang cantik dan berbaloi kalau ada. Cuma URL blog saya je yg tak berapa nak cantik sebab masih blogspot

    ReplyDelete