Pages

agoda.com INT TinyDeal INT Aliexpress INT TinyDeal INT Booking.com INT Lazada MY

Hanya Dapat RM 0.03 sen daripada Nuffnang

Tidaklah pula aku faham apakah itu Cost-per-unique-visit (CPUV) dalam erti kata yang sebenar dan mendalam disebabkan tidak pernah aku terima tawaran ini daripada Nuffnang.  Oleh sebab dah lama jugak tak tengok akaun NN, terkejut juga aku bila ada 1CPUV yang masuk.  Nilainya bukan banyak tapi 3 sen je.  Hehe.  Layan je la. Alhamdulillah.  Lepas ni mungkin lebih banyak lagi kut. Tak mengharap sangat pun cuma teruja ada perkembangan yang positif.  Itu sahaja.
 
 

2 comments:

  1. Hehe.. Ada masalah sistem rasanya Nuffnang ni. Ramai jugak yang dapat 3sen ni.

    ReplyDelete