Pages

agoda.com INT TinyDeal INT Aliexpress INT TinyDeal INT Booking.com INT Lazada MY

Rumah Untuk Disewa - Bandar Baru Sg Buloh [KEMASUKAN SEPTEMBER 2016]

RUMAH UNTUK DISEWA. KEMASUKAN SEGERA. SEPTEMBER 2016

1. Unit telah dikosongkan oleh penyewa lama.
2. Kembali untuk disewakan selepas minor renovation dilakukan.
3. Direct deal dengan pemilik.
4. Call 013-3091748 utk keterangan lanjut.

Abaikan entri dibawah.
--------------------------------------------------------------------------

HANYA YANG TERPANTAS DAN MELEPASI SYARAT-SYARAT DIUTAMAKAN.

BAKAL PENYEWA DIKEHENDAKI:

1. SEDIAKAN SALINAN SLIP GAJI 3 BULAN.
2. SURAT PENGESAHAN MAJIKAN.
3. SALINAN IC/PASSPORT
4. WARGA NEGERA MALAYSIA
5. BERAGAMA ISLAM
6. RETI TOLAK ANSUR/HORMAT JIRAN

KADAR SEWA: RM 1200/SBLN

SETUJU? DEPOSIT SATU BULAN + BULAN SEMASA + DEPOSIT UTILITI RM 500

TOTAL = RM 2,900.00 (NEGOTIABLE)

PERJANJIAN PENYEWAAN AKAN DIBUAT DAN DIMATIKAN STEM.

PREFERENCE/KEUTAMAAN:

1. STUDENT PERUBATAN/STAFF NURSE HOSPITAL SG BULOH
2. PEKERJA SWASTA (KFC, BURGER KING, McD dan sebagainya)




______________________________________________

Ingat lagi entri rumahku syurgaku yang pernah aku kongsikan dulu?

Kini rumah tu telah dibaik pulih dan di polishkan oleh kontraktor yang dilantik oleh penyewa lama yakni KFC holding.  Dinding yang dulunya kusam kini telah kembali indah dengan tona warna yang menyejukkan hati.  Memang puas hati dengan hasil buah tangan En. David. Perunding hiasan dalaman.  Lagi puas hati bila kos baik pulih tu KFC yang tanggung. Lega.

Gambar Dari Dalam Rumah Keluar


Poach Kereta

Gambar Tangga pun nak ambil ker?


Kini rumah kosong ini terbuka untuk disewa.  Kepada sesiapa yang berminat boleh menghubungi aku.  Kadar sewanya adalah RM 1,200.00/sebulan.  Keutamaan lebih diberikan kepada jururawat yang bekerja di Hospital Sg. Buloh.  Oleh kerana rumah ini 2 tingkat dan memiliki 4 bilik tidur (1 master bedroom) dan 3 bilik air, aku syorkan bilangan jururawat yang bakal menduduki rumah ini adalah 5 orang atau 6 orang agar kadar sewa yang perlu dibayar seorang adalah rendah.  Dan siapa yang boleh menduduki rumah itu terpulang kepada ketua rumah.  Jika ada seorang yang bakal berpindah tempat kerja atau berkahwin, bolehlah digantikan dengan jururawat pelatih yang lain.  

Gambar Dapur
Kenapa aku beri keutamaan kepada kumpulan penyewa berbanding famili atau orang perseorangan? Sebab sewa yang aku tetapkan tu adalah alasannya.  Aku tak mahu jika nanti bila masa pembayaran anda lewat atau ada masalah. Sewa itu agak mahal untuk famili atau orang perseorangan melainkan kewangan gaji anda memang kukuh.  Sengaja memilih kumpulan penyewa sebab lagi mudah dan kadar boleh jadi murah jika dirancang betul-betul.

Kepada syarikat-syarikat yang ingin menyewa rumah ini untuk pekerja anda, sila menghubungi saya di talian 013-3091748.

Alamat Rumah:

No. 173, Jalan 1A/6,
Bandar Baru Sg Buloh,
47000 Shah Alam

Tgk2la kalau sudi.

7 comments:

  1. wah best tue dah ada rumah sewa...iklan kt tmpt iklan lain cam mudah.my jgk..nanti lg cpt dpt penyewa baru..

    ReplyDelete
  2. Yup..dah iklan kan pada mudah.my dan iklanlah

    ReplyDelete
  3. bagus sangat ni, KFC holding tanggung kos baik pulih. agaran kadar sewa kawasan ni memang macam ni kot....

    ReplyDelete
  4. fasiliti tidak disediakan ke? kami sekumpulan pelajar perubatan seramai 7 orang nak masuk praktikal di hospital sungai buloh bulan 10 nanti..kalau disediakan fasiliti, kami berminat untuk menyewa dan mungkin encik boleh naikkan harga penyewaan kpd RM1400..

    ReplyDelete
  5. Maaf. rumah sudahpun ada penyewa.

    ReplyDelete
  6. 2 storey di sunagi buloh 4 room 4 bathroom 1 air con,2 water hitter, kemasukan segara, sewa RM1300m boleh hunbungi no 0162077260

    ReplyDelete