Pages

agoda.com INT Lazada MY

advertorial.MY: Daftar ahli cuma RM59.90 tapi komisyen boleh terima seumur hidup!. Lubuk Rezeki

Teruja? Yes, sudah semestinya. Ini ada satu kisah best. Bukan kisah dongengan Mat Jenin atau Si Luncai dengan labunya. Ini kisah benar. Kisah bagaimana blogger newbie yang baru nak up dan rookie seperti aku boleh BUAT DUIT dengan komisyen affliate dan juga UPAH menulis REVIEW dan ADVERTORIAL.

Gigil lutut aku tengok peluang ni depan mata. Tak sangka dengan yuran keahlian serendah RM 59.90/sebulan blogger baru dan rookie macam aku boleh, boleh dan boleh sebenarnya buat duit. Caranya amat mudah tapi sebelum aku terangkan bagaimana cara untuk korang mula, adalah lebih afdal kita kenali dulu apa itu advertorial.MY??

Ye, apa benda tu bro? Ini jawapnya. Teringin untuk daftar?. Klik -----> advertorial.MY 
Lubuk buat duit terbaru untuk para blogger
advertorial.MY ini adalah penyedia perkhidmatan iklan untuk blogger yang menawarkan khidmat advertorial di blog mereka. Bahasa mudahnya macam ni, selama ini memang kita nak sangat dapat job advertorial daripada pengiklan seperti yang blogger otai selalu dapatkan. So jadinya, ini adalah peluang kita untuk mencuba mendapatkan job advertorial itu dengan lebih mudah dengan cara yang lebih kompetitif. Kiranya advertorial.MY menyediakan platform untuk kita mempromosikan kebolehan kita menawarkan khidmat penulisan advertorial kepada pengiklan pada kadar harga mengikut kehendak kita dan persetujuan bersama pihak pengiklan.

Kenapa aku kata ini peluang BESAR? Sebab mudah, jika tanpa platform seperti ini, amat jarang pengiklan dapat mengesan 'kehadiran' kita dalam dunia blogging. Maka, job advertorial banyak terlepas kepada abang-abang besar yang sememangnya telah otai. Yup, itu memang diakui. Tapi tidak mengapa sebab sekarang ini kita boleh berikan peluang kepada diri sendiri dengan cara menawarkan harga perkhidmatan kita yang kompetitif berbanding blogger otai. Mereka sudah semestinya meletakkan harga yang jauh lebih tinggi sedikit memandangkan fan base mereka yang ramai dan purata pengunjung yang amat tinggi ke blog mereka. Tapi why not kita cuba join bandwagon ini. 

Teringin untuk daftar?. Klik -----> advertorial.MY 

Di luar sana pasti akan ada pengiklan yang budget pengiklanan yang tidak begitu tinggi. Dan budget mereka sesuai dengan harga yang kita tawarkan. Jika kena gaya, silap-silap perkhidmatan kita lebih diterima. Cuma kekangan jumlah pengunjung ke blog kita harus kita usaha untuk tingkatkan. Ini sudah pasti. Kualiti penulisan pastinya kita boleh bersaing dengan blogger otai. InsyaAllah jika kita pandai menulis dari dalam hati, penulisan kita pastinya berhantu..

Baiklah. Pendapatan dari advertorial.MY ini boleh diperolehi dari 2 sumber. Yang pertama daripada upah advertorial daripada pengiklan. Yang kedua dan paling best adalah pendapatan daripada komisyen yang dijana melalui sistem affiliates. Ia adalah pendapatan komisyen secara affiliates seumur hidup yang pertama kali aku come across. Nak tengok buktinya. Ini adalah printscreen anggaran komisyen yang bakal diperolehi oleh affilater yang berjaya mempromosikan platform advertorial.MY ini kepada blogger-blogger lain.
Klik untuk besarkan jika korang tak percaya..

Pada pendapat aku, blogger-blogger daripada universiti dan kolej yang kini sedang menuntut amatlah digalakkan untuk diwar-warkan akan peluang yang terhidang ini. Setidak-tidaknya mereka dapat jana pendapatan sampingan untuk keperluan pengajian mereka.

Baiklah, bagaimana korang nak daftar? Mudah sahaja. Klik saja link di bawah ini atau link yang ada in between paragraph artikel ini. Selamat mencuba dan berjaya :)

Klik -----> advertorial.MY 

Selepas daftar, hanya perlu ikut langkah seterusnya untuk jadi publisher dan affiliater. Happy hunting guys!

4 comments:

  1. Salam bos tumpang lalu..

    Bisnes produk yg wajib org beli/kita guna sampai bila2
    AGEN/DEALER. komisen terbaik der!
    celcom 5.50% maxis 4.50% digi 4.50%
    Topup RM5 dengan hanya RM4.50
    X mau jual, guna sendiri atau family, jimat!
    FREE GIFT WEBSMS UNTUK SMS PERCUMA!
    Info lanjut http://goo.gl/IaMtMe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sumber rezeki ada dimana2. alhamdulillah

      Delete