Pages

agoda.com INT Lazada MY

[Seriously] Tips Beli Pampers Murah

Biasanya aku kena beli pampers anak dalam sebulan setengah sekali. Satu beg pampers jenama Drypers. Saiz L. Bukannya apa, kalau beli Huggies cepat benar bocornya walaupun harganya jauh lagi murah dari Drypers. Alkisahnya, waktu nak beli pampers anak waktu tu ada di Aeon Alamanda Putrajaya, nak pergi amikla tapi agak terkejut bila tengok harganya RM 44.95. Tapi di letakkan di situ kad penanda PROMOSI.

Terus tak jadi beli sebab macam mahal. (Lupa harga beli selalunya :p)



Pergi la pula kat Speedmart 99. Harga kat situ RM 37.90. Weh, banyak beza tu. Lepas ingat2 balik, rasanya aritu ada pernah beli kat Expo Mom & Baby kat PWTC, ada juga dijual harganya RM 34 satu beg. 

Up status ni kat FB, rupanya ramai bgtau yang pampers ni ada hari-hari tertentu dia bagi murah dan betul2 promosi. Huhu..baru ke sedar...lepas ni nak kena tunggu harga promosi baru beli. :) Paling murah kat Tesco bila time promosi RM 29.90 satu!

5 comments:

  1. Mak aiii..bukan selalu dapat peluang baik macam ni..haha

    ReplyDelete
  2. ada juga yek cara macam ni. haha

    ReplyDelete
  3. Kalau duduk di Putrajaya pergilah ke pasaraya Darussalam dekat dgn mamak kembar..Harga kt sane tetap RM 30.90.Tapi lepas naik gst mungkin jd rm32.75

    ReplyDelete
  4. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete
  5. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete