Pages

agoda.com INT Lazada MY

Dugaan di rumah sewa Sg Buloh

Baru dapat panggilan daripada penyewa rumah tadi bgtau yg rumah disewa mereka bocor. Mungkin musim hujan sekarang ni yang sebabkan kebocoran tersebut. Kesian pulak dekat budak-budak penyewa ni.

Terus call kontraktor untuk selidik apa masalahnya. Namun kerja pembaikan hanya boleh buat pun esok sebab sekarang masih lagi hujan. Tapi kalau xdatang sekarang macam mana nak trace asal bocor tu kan? Ape2 pun aku harap masalah ni boleh diselesai dengan segera.

Budak-budak ni nak study nanti risau terjejas. Stress pun mungkin juga. Tengokla esok macam mana. Haritu trip elektrik, nasib xde kena mengena dengan tak bayar bil. Cuma TNB kata mungkin jugak sebab hujan lebat. Hmm...kalau macam ni aku agak maybe ia pun berpunca dari kebocoran atap tu.

Allah, permudahkanlah.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment