Pages

agoda.com INT Lazada MY

Rumah CSRU

Alhamdulillah. Dah nak hampir siap juga rumah yg baru ni. Almost 70%. Memang dah tak sabar nak pindah. Anak pun dah semakin membesar. Lg pulak kedudukan rumah baru ni dekat dengan sekolah anak nanti.

Semoga dapatla kunci selewat-lewatnya bulan 2 tahun depan. Kalau x, memang penalti dikenakan kepada pemaju. Tp melihatkan rekod pemaju under custody of Putrajaya Holdings ni memang tiada masalah.

Ini adalah unit CSRU. Civil Servant Reserve Unit. Ada diskaun 25% dari harga semasa waktu mula2 beli dulu. Alhamdulillah.

Lg satu progress yg ternanti-nanti adalah proses jual beli rumah di Bukit Jalil. Harapnya dapat setel secepat mungkin. Baru boleh pikir utk chapter seterusnya.


6 comments:

  1. Ini mcm view dr saujana hijau je.

    Welcome to presint 11 neighbourhood!

    Jiran p11d :)

    ReplyDelete
  2. Rumah tak siap lagi me?

    ReplyDelete
  3. skg ni rumah dah siap...pjh dah hantar surat utk ambik kunci but kena bayaq RM1k++ dlm tempoh 2 minggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam bro. Beli rumah Pelangi residence ke? Berjiran la dengan saya. Kalau boleh nak kenal2. Nama saya Khairul

      Delete
    2. yup. kena kenal jiran gak ni :)

      Delete