Pages

agoda.com INT TinyDeal INT Aliexpress INT TinyDeal INT Booking.com INT Lazada MY

Ciri terbaru keselamatan Perbankan Internet

Sebenarnya dah lama buka akaun dengan HSBC Bank ni. Ada pelbagai sebab la kenapa buka akaun di bank ni. Cuma dalam pemerhatian aku, bank yg boleh bg servis terbaik dan efficient adalah Maybank. Sistem perbankan internet diorg pun xdelah sampai memeningkan.

Berbalik kepada HSBC, sekiranya anda nak buat transaksi secara online, anda perlu ada device mcm gambar di atas. Device tu akan generate kod tertentu utk dimasukkan dlm ruang pada perbankan internet anda.

Agak messy penerangannya. Aku pun pening sampai staf bank pun akui sistem ni walaupun paling selamat dari aspek hacking dan sebagainya namun not friendly to customer. Kalau boleh, buat macam sistem Maybank. Efficient, Reliable and Easy.


1 comment:

  1. Salam para POKERMANIA....
    Dalam Event Ulang Tahun Poker99.net situs poker online terbaik & terpercaya mengadakan
    Hot Promo Poker99.net Edisi Ramadhan :
    - Bonus Extra Deposit 10% ( Max 50Ribu )
    - Dalam 1 hari bonus hanya di berikan 1 kali
    - Maksimal bonus yang di berikan 50.000 / hari
    - Pengambilan bonus harus di konfirmasi ke live chat terlebih dahulu
    - Minimal turn over harus mencapai 3x dari nilai deposit anda
    NB : jika ada terdapat unsur kecurangan maka bonus akan kami tarik kembali

    Mari segera daftarkan diri anda dan nikmati bonus deposit nya setiap hari :)
    LINK >>> http://poker99.co/

    Jangan Lupa Memberitahukan Promo Menarik ini kepada Kerabat Anda.
    Silakan hubungi kontak kami di :
    WEB : http://poker99.net/
    LINK ALTERNATIF : http://kartu99.net/
    LIVECHAT : http://bit.ly/1TTxFqq / http://bit.ly/1WCbo4A
    FB : http://bit.ly/1TP3NJ2
    PiN BB : 5C0356AE
    WA : +669 8314 500
    YM : Poker99_cs1

    ReplyDelete