Pages

agoda.com INT TinyDeal INT Aliexpress INT TinyDeal INT Booking.com INT Lazada MY

Intekma Resort, Pilihan Ketika Konvokesyen

Konvo hari Ahad. Sidang pagi jam 7.30am. Nak jemput mak dan adik beradik sekali takkan nak gerak dari Putrajaya. Alang-alang konvonya di Shah Alam. Lebih baik bermalam di sana.

Aktiviti bershopping boleh dilakukan oleh wife, mak dan kakak. Jakel seksyen 7 tu memanggil-manggil dah. Haha. So, utk keselesaan, aku booking apartment 2 bilik utk famili aku nnt. Tidaklah mahal mana. Kurang dari RM 300. Cuma kena book awal. Aku konvo 24 Apr 16. Booking bulan 3 lagi. Kalut kan?

Cuma kalau kat area Shah Alam ni, waktu konvo student UiTM, memang penuh bilik-bilik hotel nak habaq kat hang. Yang ada maybe homestay. Itupun cepat habis punya. Ini dari pengalaman aku la.

Hmm...hari konvo dah makin dekat. Nervous pulak.


2 comments:

  1. Oh, adik saya konvo 28 april ni, tapi tak duduk resort ni sebab rumah dekat saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okla tu. Yg duduk jauh mmg kena booking.

      Delete