Pages

agoda.com INT Lazada MY

Intekma Resort, Pilihan Ketika Konvokesyen

Konvo hari Ahad. Sidang pagi jam 7.30am. Nak jemput mak dan adik beradik sekali takkan nak gerak dari Putrajaya. Alang-alang konvonya di Shah Alam. Lebih baik bermalam di sana.

Aktiviti bershopping boleh dilakukan oleh wife, mak dan kakak. Jakel seksyen 7 tu memanggil-manggil dah. Haha. So, utk keselesaan, aku booking apartment 2 bilik utk famili aku nnt. Tidaklah mahal mana. Kurang dari RM 300. Cuma kena book awal. Aku konvo 24 Apr 16. Booking bulan 3 lagi. Kalut kan?

Cuma kalau kat area Shah Alam ni, waktu konvo student UiTM, memang penuh bilik-bilik hotel nak habaq kat hang. Yang ada maybe homestay. Itupun cepat habis punya. Ini dari pengalaman aku la.

Hmm...hari konvo dah makin dekat. Nervous pulak.


2 comments:

  1. Oh, adik saya konvo 28 april ni, tapi tak duduk resort ni sebab rumah dekat saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okla tu. Yg duduk jauh mmg kena booking.

      Delete