Pages

agoda.com INT Lazada MY

Close deal utk rumah di Sri Manjung

Akhirnya berakhir juga utk sewakan rumah di Seri Manjung. The only one that left behind. Mcm yg pernah aku mention kan kat post sebelum ni, demand masih tetap ada utk sewa atau beli rumah. Cuma had kemampuan tu yang tidak seperti waktu ketika ekonomi Malaysia baik.

Ramai yang dah guna sentimen downgrade kan cara hidup. Hanya yang benar-benar mampu pulak berhati-hati nak buat pilihan. Apakan daya, tahap ekonomi masih tak menentu. Landlord terpaksa feel the heat and ikut arus demand. 

Hopefully ekonomi boleh kembali pulih seperti dulu-dulu. Rumah tu hanya nak tunggu tempoh edah je sebelum nak jual. Maybe penyewa kali ni bernasib baik sebab masih bujang, professional dan planning utk berfamili dlm masa terdekat. 

Hopefully all is well. 😎

 

No comments:

Post a Comment