Pages

agoda.com INT Lazada MY

Close deal utk rumah sewa

Macam yang pernah aku bgtau dulu. Waktu sekarang ni mmg agak susah nak dapatkan penyewa. Terasa jugakla unless kawasan rumah kita tu hot dan sentiasa panas. 

Alhamdulillah td dah close deal dengan bakal penyewa unit apartment basic, kosong takde perabot cuma basic lampu kipas sahaja. Mulanya nak test market utk sewakan RM 900. Takde take up. 

Banyak persaingan sekarang. Landlord lain siap bagi full furnished unit diorg. Deposit bagi rendah. Pergh. Memang soft market skrg ni. Mula nak deal dengan sorg staf nurse yang kerja di Institut Kanser Negara tapi ada halangan pulak. Husband tak ready lagi sebab nak guna duit utk Aqiqah anak. Terus aku tanya prospek lain.

Kali ni dia pun setuju utk amik sewa unit aku di Seri Kembangan tu. Bolehla daripada terbiar kosong. At least ada juga income walaupun negatif cash flow tapi boleh lagi dicover oleh unit lain. 

So tinggal satu je yg masih belum berpenyewa. Unit teres 2 tingkat di Seri Manjung, Perak.

Jika ada yang berminat utk menyewa rumah di Seri Manjung, Perak. Ada satu unit rumah ni berdekatan dengan banyak kemudahan especially Hospital, Kedai-kedai, pejabat-pejabat kerajaan dan shopping mall. 

Jika berminat boleh contact aku:


Harga sewa negotiable. Rumah mmg luas. Kejiranan yang baik dan mostly Malay. 

 
   

No comments:

Post a Comment