Pages

agoda.com INT TinyDeal INT Aliexpress INT TinyDeal INT Booking.com INT Lazada MY

Penipuan dari website Mudah.my

Macam-macam cara sekarang ni orang nak cari duit. Ada yang sanggup menipu, men'scam' sampai mencuri pun ada. Ekonomi, ekonomi, ekonomi.

Last week aku send iklan di Mudah.my. Untuk jual barang terpakai. Ingat dapat genuine buyer tapi suspicious buyer yang byknya.

Ada yg katanya duduk di Singapore dan akan hantar pick up boy utk amik dr rumah. Ada yang katanya aku menang cabutan bertuah. Semua tu nak ke arah perkara yang tak baik. Oleh tu, berhati-hati la semua.

 Berhati-hati dengan nombor di atas. Kalau boleh, block atau jgn layan terus. 😏

No comments:

Post a Comment