Pages

agoda.com INT TinyDeal INT Aliexpress INT TinyDeal INT Booking.com INT Lazada MY

Speedrent apps untuk landlord

Kalau korang tercari-cari apps yang boleh membantu utk carikan penyewa boleh try apps Speedrent ni. Feature dia menarik dan actually boleh banyak membantu landlord connect dengan prospek tenant tapi ini pendapat aku tentang Speedrent:

1. Disebabkan seperti baru dan ramai org tak sedar kewujudannya, ramai yang tak gunakan platform ini utk cari rumah sewa. Akhirnya lambat utk dapat respon.

2. Anda dikehendaki utk memilih walaupun bukan compulsory utk kurangkan sewa bulan pertama anda utk menarik perhatian prospek. Thus namapun Speedrent. Sebab kita kurangkan sewa tu yg laju org nak take up unit kita.

3. Apps paling mudah jika nak upload rumah sewa tanpa sekatan seperti di mudah.my jika nak iklankan lebih dari satu property dalam satu-satu masa.

Namun, beriklan di Facebook paling mudah dapat prospek. Ini mmg terbukti. 😆

 

1 comment:

  1. Cubalah juga https://roomz.asia, ini lagi best of bilik sewa

    ReplyDelete