Pages

agoda.com INT Lazada MY

Servis Hero, apps yang perlu ada

Agak lama jugak menyepi dari posting perkara-perkara baru. Entri baru kali ni lebih nak kongsikan kat korang akan apps android atau iOS yang rasanya amat berguna dikala saat memerlukannya.

Pernah dengar apps ServisHero?

Ia adalah apps yang memberikan perkhidmatan pencarian penyedia servis utk apa sahaja keperluan. Seperti contoh jika kita perlukan servis mengecat rumah, memasang aircond hatta menulis tesis, anda boleh dapatinya di ServisHero ni.

First time dengar sebenarnya ketika aku di Singapore. Waktu kat bilik hotel menonton rancangan tv kat sana ada diselitkan iklan servishero ni. Waktu tu xamik port sgt. But aware tentang kebaikannya. Tak terfikir Malaysia chapter dah ada servisHero ni.

Terguna waktu bila? Waktu nak carikan orang utk kerja2 renovate rumah. Mmg sungguh mudah. Macam One Stop Centre. Taip apa keperluan, nanti penyedia perkhidmatan akan beri quotation. Simple. 

So, sila download apps berguna ni.
 

No comments:

Post a Comment