Pages

agoda.com INT Lazada MY

Target 2017

Hidup ni perlu ada aim atau objektif. Tak kisah dari aspek spiritual atau dunia. Ada orang dengan cara mereka. Menulis segala apa objektif dan plan yang dia aim. Ada org just simpan aim-aim tu ligat dalam kepala.

Apa-apa pun mmg planning sgt mustahak. Sebabnya adalah supaya sense of achievement boleh dapat dirasai. Setiap tahun akan ada azam baru. Semua orang ada azam. Kebanyakan berazam utk jadi yang lebih baik. Itu biasa. Kebanyakan kita berazam sebegitu. 

Azam aku utk tahun baru ni simple. 

1. Nak kurangkan stress. Stress byk jenis. Stress di tempat kerja, atas jalan raya, beban kos sara hidup dsb.

2. Ada sedikit simpanan ketika waktu kecemasan.

3. Didik anak-anak yang bersekolah. Bantu cikgu dan start mula pantau. Anak dah darjah 2. 

4. Start to be more mature dlm semua segi. Pendek kata level of kesabaran kena ditingkatkan. 🤠

Mungkin itu shj kot azam untuk tahun ni. Hehe

1 comment: