Pages

agoda.com INT Lazada MY

Contest Untuk Semua!

Salam pada semua pembaca. Penulis berniat nak berikan hadiah kepada pembaca yang sudi menjadi follower/bukan follower  blog ni. Barang yang penulis nak berikan ini adalah limited edition dan jarang dapat di pasaran terbuka, pasar malam atau lain2 tempat sebab barang2 yang penulis nak beri ni kebanyakannya adalah di taja oleh syarikat farmasi di Malaysia. 

Cara nak dapatkan hadiah ni mudah sahaja. Syarat2nya adalah :
1.  Pembaca just buat satu review ringkas pasal satu topik tips kesihatan yang ada di blog ini. (pilihlah mana2 tips yang dirasakan senang untuk direview kan)
2.  Link kan review anda tadi ke artikel sebenar daripada blog ini.
3.  Ajak rakan2 anda untuk sertai sekali.
4.  Postkan link review anda tadi ke ruangan komen ya untuk makluman penulis.

Mudahkan. Pemenangnya dipilih daripada referral yang paling banyak ke blog ni. Tak perlu follow blog (jika sudi, follow la, tiada paksaan)

JANGKAMASA CONTEST :  15 SEPT 2011 - 15 OKT 2011 (Fasa anda buat Review)
                                                     15 OKT 2011 - 30 OKT 2011 (Fasa referral dari blog anda)
                                                     31 OKT 2011 (Pemenang Diumumkan)



Analytic Referral

HADIAHnya ada 3 untuk pemenang utama. 1 hadiah saguhati!!!!

Sesuai untuk Anda

Pandangan Sisi

Hadiah Tempat Pertama
Hadiah pertama (Model organ yang penting dalam tubuh badan kita, sesuai untuk anda yang ada kabinet kaca untuk buat koleksi atau anda pelajar kesihatan seperti doktor, farmasi, nurse atau sebagainya. Tak student kesihatan pun takpe. Anggaran harga di luar adalah RM 300++)

Hadiah Kedua ( Teleskop sumbangan Majalah Time, Bolehla teropong awek cun jiran sebelah ataupun pungguk yang rindukan bulan tu, hehehe. Anggaran harga adalah RM 150++)

Jgn salah guna hadiah ini
Hadiah Ketiga ( Pita Ukur Lilit Pinggang + BMI Calculator khas untuk sedari2 yang mentekedarah raya lepas n perasan badan dah semakin naik, risau dengan BMI dan hendak cek ukur lilit pinggang setiap hari. Anggaran Harga RM 100++)

Cek BMI, Ukur Lilit Pinggang dan Tinggi anda! Tempat Ke 3
Hadiah ke 4
Berus/bersihkan keyboard anda!
Hadiah Keempat (Saguhati berus cuci laptop dan Keyboard anda. Anggaran harga RM 10 je)

17 comments:

  1. menarik.. insyallah lah .. hehe

    ReplyDelete
  2. 15 SEPT 2011 - 15 OKT 2011 (Fasa anda buat Review)
    15 OKT 2011 - 30 OKT 2011 (Fasa referral dari blog anda)

    tapi kenapa asingkan fasa ni .refferal lebih elok dikira dr mula buat review tu .. rugi lah ... dah ler sebulan masa fasa review ke fasa refferal tu ..

    ReplyDelete
  3. errr nak join jgk.
    tapi tak berpa phm la.
    nak buat review macam mana tu,
    buat rumusan ke.hehe

    ReplyDelete
  4. PB : Sebab takut tak dapat sambutan. Tu yang bagi tempoh sebulan. Tapi takpe, oleh kerana pemenang dipilih mengikut referral, maka lagi awal peserta publish review tu lagi byk referral yg diorang boleh generate, maka lagi peluang diorang nak menang. Jangka masa sebulan untuk yang lain2 jika tak sempat nak join boleh join disaat akhir. Tujuan utama untuk pembaca faham isi kandungan tips kesihatan dan lagi byk yg baca lagi baik.

    Si Para - Para : Baca salah satu tips yang ada dan summary kan mengikut kefahaman anda. Itu saja. Dan jgn lupa lain2 syarat yg wajib ada tu. Thanks for showing ur interest will

    ReplyDelete
  5. dah lama impikan nak jadi seorang doktor, dapat model kat atas tu pun jadi la..hehe

    ReplyDelete
  6. hadiah no 2 tu best.. boleh skodeng.. hehe..

    ReplyDelete
  7. ok2... nak join jgak.. nak hadiah tu.hehe

    ReplyDelete
  8. bole2.. just join je dulu. InsyaAllah ada rezeki boleh dpt hadiah. :) Yang penting ilmu yg anda faham dari bacaan anda dari blog ini.

    ReplyDelete
  9. ada contest la.....nak juin la....insyallah.....simpan hadiah k4 tu untuk ain taw..hehe

    ReplyDelete
  10. dah buat..
    kalau tak betul try komen ye..

    http://syairsiparapara.blogspot.com/2011/09/mulut-meletup.html

    ReplyDelete
  11. Si para-para : Lebih kurang mcm ni la :)

    ReplyDelete
  12. honestly, tertarik dengan tawaran hadiah yang unik. hehehe!!! insyaAllah akan join. boleh tolong ingatkan kat blog kite tak? hahahahaha *selalu terlepas sebab tak ingat -..-

    yes, setuju dengan Bee. referral kena dari awal. if tak, nanti semua akan buat entry last minit.

    ReplyDelete
  13. Lizz: mmg ikut dari awal siapa yg publish dulu. :)

    ReplyDelete
  14. ok..kalau ada apa apa perlu tambah bagitahu ye.hehe

    ReplyDelete