Pages

agoda.com INT Lazada MY

JOm join segmen!!

Segmen dari saudara khairol!


Salam semua. jom join segmen created by saudara Khairolasrol. Seperti yang penulis pernah join dulu. Segmen2 seperti ini bukanlah melecehkan dan ada org kata mencapub (mencari publisiti) murahan. Yerla ada org akan kata tu sebab nak dapatkan follower la. Padahal bukannyer nak ikut sgt blog tu pun. OK enuff, itu pendapat masing2..tapi Untuk Semua di wujudkan utk pembaca memanfaatkan ilmu yg terkandung dalamnya. Bukannya bersosial tak kena tempat. Asalkan kita tau niat kita apa sebelum join segmen blog lain, itu sudah cukup..tak perlu nak dgr sgt ckp2 negatif org terutamanya yang nak tgk blog kita remain status quo nya. Dasar PHD tul! So jom meriahkan alam cyber ni dgr segmen2 yg berguna. Hanya utk spread the love and knowledge!!

PS : Org dengki tu nampak sgt mengikuti Red Ocean Strategy dan bukannya Blue Ocean Strategy. Nanti penulis kupaskan apa itu Red dan Blue Ocean Strategy.







3 comments:

  1. manusia memang selalu PHD. kalau phd doctoral tu xperlah jugak. ini tidak, tak boleh nak happy bila tengok orang lain senang.huhuhu

    ReplyDelete
  2. betul2...setuju2...
    Nak join gak

    ReplyDelete