Pages

agoda.com INT Lazada MY

Tahniah US: Terpilih Jadi Semifinalist Astro Blogger Masterchef Contest!!

Promosi oleh Nuffnang
Semput, cuak, riang, gembira, serba salah, nak nangis, nak muntah dan nak berpeluh jantan bila tadi dapat emel dari nuffnang ini.
Emel jemputan


Ya, US terpilih as one of semifinalist untuk Astro Blogger Masterchef Contest. Tak percaya dibuatnya apabila baca emel tersebut. Penulis baru je nak balik dari opis dan bila cek emel untuk kali terakhir, ternyata emel yang itu menjadikan penulis diselubungi pelbagai perasaan. Nak terlonjak gembira ada, gabra nak cari resepi pun ada, takut sebab tak banyak practice pun ada. Walau apa2 pun, niat US nak join hanyalah untuk isi masa lapang ngan famili disamping have fun together. Ye la, penulis bukan pro pun masak, tapi bolela makan apa yang dimasak tu. Rasanya, dapat create senyuman dibibir orang2 sekeliling US setelah penulis bagitau berita ini pun dah cukup buat penulis gembira. Hidup ini penuh dugaan dan selalu kita akan down pada waktu2 yang telah ditakdirkan. So, at least, jika ada yang senyum sinis, ketawa tak percaya, menangis terharu bila penulis hebahkan berita ini cukup untuk penulis anggap misi penulis berjaya untuk menceriakan suasana. Yup, itu juga tujuan utama penulis create this entri. SINI

Tak disangka-sangka, blog yang baru umurnya 3 bulan jagung ini berjaya terpilih. For sure ramai blogger lain yang dah lama establish join. Boleh la jumpa dan tukar2 pandangan dan juga pendapat kat venue yang akan berlangsung itu nanti. Oh Ya, details event tersebut adalah seperti di bawah.
  1. Tarikh : 1 Okt 2011 (Saturday)
  2. Masa : 10 am - 1 pm
  3. Venue : The Cooking House, Desa Sri Hartamas
Hopefully, i can fully used this oppurtunity for various reasons indeed. Wish me luck guys!!

4 comments: