Pages

agoda.com INT Lazada MY

Aktiviti Berbasikal Satu Trend Kini??

Terpaksa angkut sebab nak kayuh kat tempat baik punya

Sejak kebelakangan ini banyak juga kita didedahkan dengan info-info tentang aktiviti berbasikal, spart part basikal, team-team basikal dan juga model2 basikal. Tapi sebab apa ya?? Sebabnya mudah, aktiviti berbasikal kini menjadi satu trend kini. Budak2 remaja kini menggunakan basikal Fixie sebagai hobi. Ada yang menunggang basikal Mountain Bike dan juga Racing. So, terpulang kepada minat dan kemampuan anda. Cuma aktiviti ini benar2 mengujakan. Dulu US kena berjogging yang amatlah takde semangat nak buat sebab penat jika dilakukan berseorangan. Berbasikal walaupun berseorangan tetap mengasyikkan sebab disamping mengayuh, dapat juga menikmati keindahan alam. Hmm.. jom la sama2 berbasikal. :)
Checking for safety first
 

2 comments:

  1. untunglah ade basikal.heheheh! we all kadang2 je pinjam anak2 sdare nyer beskal if teringin sangat.hahahaha

    ReplyDelete
  2. Yang buatkan lagi untung sebab basikal tu ayah yang bagi. Hehe

    ReplyDelete