Pages

agoda.com INT Lazada MY

Aktiviti hujung minggu bersama famili

OK, jika anda baca n3 ni anda mesti bersetuju yang jika anda dah memiliki anak, sure kita kene spend masa sewaktu anak2 membesar. Ada pelbagai cara nak kembangkan otak anak anda. Contoh yang anda dapat daripada iklan2 tv seperti pengambilan DHA (Docosahexaenoic Acid) yang terdapat dalam susu2 formula. Bila dah ambil DHA, mestilah nak uji perkembangan minda diorang kan? So, macam kanak2 lain. Aliya pun dapat lah bahagian untuk bersuka ria di hujung minggu. Disamping dapat kembangkan potensi pergaulan dia, hopefully, saraf2 otak dia dapat bersambung sepenuhnya. Cewah!! macam iklan pulak.

Salah satu taman permainan di Pekan Lumut

Aliya dan mak tersayang

Banyak pilihan permainan

Monyok bila ajak balik

Terlebih DHA ke??
 

2 comments:

  1. nama anak mu aliya ye ? sama dengan nama anak saya , aliya ni mesti aktifkan .. hehee

    ReplyDelete
  2. Itula, aktif sgt. Penat nak layan.

    ReplyDelete