Pages

agoda.com INT Lazada MY

Raja Facebook: Ammar Zahar terjah blog US


Sifu Facebook

Nak kata teruja tidak la juga, nak kata bangga pun tidak juga cuma hanya ada rasa terima kasih sahaja buat saudara Ammar Zahar yang sudi terjah blog Untuk Semua yang tak seberapa ni. Walaupun hanya komen ringkas di ruangan shout box, ia masih bermakna buat aku. 

Korang kenal dengan Ammar Zahar? Cuba layari website beliau di SINI

Eceh, puji ada makna tu..
Ammar Zahar ni terkenal dengan teknik pemasaran melalui internet terutama Facebook. Itu sebab beliau memperkenalkan program Facebook Ads Mania untuk mereka yang ingin meniaga melalui internet.

Beliau juga pernah ditemuramah dalam pelbagai majalah seperti JUTAWAN.

Hebat bukan?

Kalau aku ada produk hebat untuk dipasarkan, sudah pasti aku akan tanya pada sifu ammar untuk nasihat dan personal coaching.

Apa-apapun, thanks singgah blog aku.

No comments:

Post a Comment